logo
    Spoed?
    0418-671802

    Maak een afspraak!
    0418-671802

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Suylighem

Aan de rand van het dorpje Zuilichem ligt Dierenartsenpraktijk Suylighem. In onze kliniek kunt u voor zowel eerste als tweedelijns diergeneeskunde bij ons terecht. Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

010 Foto Jurgen

Drs. J.G.M. van der Meijden            (dierenarts)

Mijn naam is Jurgen. In 2003 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdieren en paardenarts. Mijn interesses liggen bij de voortplanting, kreupelheden en bij het keuren van paarden (aan-en verkoop keuringen) voor binnen-en buitenland. In 2006 ben ik mijn eigen praktijk opgestart. Elke dag staat ons jonge, dynamische team weer voor u klaar!

Tot ziens in de praktijk!

benthe

Drs. B.P.  Dieperink                           (dierenarts)

Mijn naam is Benthe. Ik ben sinds augustus 2017 werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben afgestudeerd aan de universiteit van Gent en hierna direct aan de slag gegaan met een internship bij paardenkliniek Equitom in België. Mijn interesses binnen de paardengeneeskunde zijn onder andere interne geneeskunde en verloskunde, maar elke patïent is meer als welkom!

nikki 3

Drs. N.M.C Pijnenburg                            (dierenarts)

Ik ben Nikki en sinds december 2017 werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben in 2013 afgestudeerd als paardenarts aan de Universiteit Gent en mijn interesse ligt voornamelijk in de tandheelkunde en gebitsverzorging bij paarden. De afwisseling met interne geneeskunde en voortplanting maakt dat geen enkele dag hetzelfde is en ik doe mijn werk dan ook met veel plezier.

afbeelding manouk

Drs. M.H.C.  Nijst                 (dierenarts)

Mijn naam is Manouk, sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Suylighem. Ik ben begin 2018 afgestudeerd in de richting paard op de universiteit Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik 7 maanden gewerkt op een gemengde praktijk waar ik naast paarden ook ervaring heb opgedaan met (kleine) herkauwers. Binnen de geneeskunde haal ik plezier uit alle werkzaamheden, maar met name de voortplanting en orthopedie vind ik erg leuk!

maureen

Drs. M. Veld                             (dierenarts)

Mijn naam is Maureen. In april van 2019 ben ik afgestudeerd als paardenarts aan de Universiteit van Utrecht en sindsdien ben ik werkzaam bij DAP Suylighem. Binnen de paardengeneeskunde liggen mijn interesses bij het geriatrische paard en de oogheelkunde. Daarnaast kunnen jullie mij ook tegenkomen tijdens de gezelschapsdierenconsulten. De combinatie hiertussen vind ik erg leuk!

fotos-jo-1

Drs. D.J.J. van den Broek            (dierenarts)

Mijn naam is Jolande. Sinds september 2013 werk ik met veel plezier bij DAP Suylighem. Mijn interesse binnen de diergeneeskunde ligt voornamelijk bij de chirurgie. Ik ben daarom vooral in de operatie kamer te vinden! Tevens kunt u bij mij terecht voor het maken van officiële HD en ED röntgenfoto’s voor de Raad van Beheer.

024 Manon

Drs. M. Buijl – Noordhof                     (dierenarts)

Mijn naam is Manon Buijl-Noordhof en ik ben in maart 2011 afgestudeerd in Utrecht, met als studierichting gezelschapsdieren. Naast de gezelschapsdieren hebben de paarden ook altijd mijn interesse gehad.  Direct na mijn afstuderen kon ik beginnen in deze jonge, groeiende praktijk. Nu 6 jaar later en een dochter rijker,  vandaar dat ik sinds februari 2017 vooral als parttimer/oproepkracht werk in de praktijk.

sandra

Drs. S. Cools                                                   (dierenarts)

Ik ben Sandra Cools en sinds 2006 bij DAP Suylighem op regelmatige basis aan het werk als dierenarts. En dan vooral op de dinsdagen. Naast het feit dat ik erkend paardendierenarts ben,  heb ik ook een ruime ervaring met gezelschapsdieren opgebouwd.  Vaak ben ik dus te vinden tussen de gezelschapsdieren.

carmen

Drs. C. Scheffer                             (chirurg)

Mijn naam is Carmen. Ik ben afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht in 1996. Hierna heb ik mijn studie vervolgd als specialist in opleiding op de afdeling Heelkunde van de Faculteit Utrecht van 1996-1999. Sinds 2001 ben ik Europees Specialist Chirurgie Paard (DipECVS). Vanaf mei 2011 doe ik ook operaties bij DAP Suylighem.

.

afbeelding mirjam

Mirjam Schoenmakers                      (paraveterinair)

Ik ben Mirjam. Na 13 jaar op een gemengde praktijk ( landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren) gewerkt te hebben ben ik sinds oktober 2018 werkzaam bij DAP Suylighem. Op de praktijk ben ik zowel bij de gezelschapsdieren als tussen de paarden werkzaam.Het leukste van mijn werk is dat geen dag hetzelfde is wat het werk erg afwisselend maakt. Naast mijn gezin hou ik mij in mijn vrije tijd graag bezig met onze Shetlandpony’s.

lotte website

Lotte van Genderen           (paraveterinair)

Mijn naam is Lotte en samen met mijn gezin woon ik in Gameren. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met onze paarden, vind je mij in de tuin of sta ik op de skates. Na een aantal jaren uit de veterinaire wereld te zijn geweest, kreeg ik de kans om aan de slag  te gaan op DAP Suylichem. De afwisseling met gezelschapsdieren en paarden lijkt mij erg leuk.

foto laura 2 400 x512 (002)

Laura van Mourik           (paraveterinair)

Mijn naam is Laura, sinds 2012 ben ik werkzaam bij DAP Suylighem als paraveterinair. Op de praktijk vindt u mij zowel bij de paarden als bij de gezelschapsdieren. Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling en de omgang met de patiënten en eigenaren.

.

lisa website

Lisa Mahieu                             (paraveterinair in opleiding)

Mijn naam is Lisa, sinds mei 2019 ben ik werkzaam bij DAP Suylighem. Ik studeer aan het helicon voor paraveterinair. Door school en werk te combineren leer ik erg veel over het vak. U kunt mij zowel tussen de paarden als gezelschapsdieren vinden. Het leuke aan mijn toekomstige beroep vind ik de afwisseling en de omgang met baas en dier!

image1

Sanne Ouwerkerk
(paraveterinair)

Mijn naam is Sanne. Ik ben sinds 2009 paraveterinair.  Nadat ik 10 jaar werkzaam ben geweest op een gezelschapsdierenkliniek in Raamsdonksveer, werk ik sinds 1 november 2019 bij DAP Suylichem. Ik heb de keuze gemaakt om in Suylichem te komen werken omdat ik graag een nieuwe uitdaging aan wilde gaan en mij de combinatie gezelschapsdieren en paard  erg leuk lijkt. In mijn vrije tijd ben ik veel “op stal ” te vinden , wandel ik graag met mijn hond,  bezoek ik concerten en sport wedstrijden en ga ik regelmatig gezellig uiteten.