logo
    Spoed?
    0418-671802

    Maak een afspraak!
    0418-671802

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Suylighem

Aan de rand van het dorpje Zuilichem ligt Dierenartsenpraktijk Suylighem. In onze kliniek kunt u voor zowel eerste als tweedelijns diergeneeskunde bij ons terecht. Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

Jurgen

Dierenarts J.G.M. van der Meijden         

Mijn naam is Jurgen. In 2003 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdieren en paardenarts. Mijn interesses liggen bij de voortplanting, kreupelheden en bij het keuren van paarden (aan- en verkoopkeuringen) voor binnen- en buitenland. In 2006 ben ik mijn eigen praktijk opgestart. Elke dag staat ons jonge, dynamische team weer voor u klaar!

Tot ziens in de praktijk!

carmen

Europees Specialist Chirurgie Paard C. Scheffer (Diplomate ECVS)

Mijn naam is Carmen. Ik ben afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht in 1996. Hierna heb ik mijn studie vervolgd als specialist in opleiding op de afdeling Heelkunde van de Faculteit Utrecht van 1996-1999. Sinds 2001 ben ik Europees Specialist Chirurgie Paard (DipECVS). Vanaf mei 2011 doe ik ook operaties bij DAP Suylighem.

Foto_Syen

Dierenarts S. Entjes  

Ik ben Syèn. Ik ben geboren in Nederland, opgegroeid in Zambia en als dierenarts afgestudeerd in België, hierdoor ben ik cultuurrijk opgegroeid. Na mijn afstuderen in 2020 heb ik een jaar internship gedaan gericht op de paardensportbegeleiding. Zelf vind ik variatie binnen de diergeneeskundig alleen maar leerrijk. Daarom vind ik het ideaal om sinds maart 2022 te werken bij DAP Suylighem. Zelf ben ik jarenlang actief in mijn andere passie: de paardensport polocrosse.

CC707DFA-C20D-4CD2-AF07-523CCC28F340

Dierenarts C. Bonekamp

Mijn naam is Cissy Bonekamp, de nieuwe dierenarts bij DAP Suylighem! Begin 2019 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Daarna heb ik gewerkt op de Faculteit Diergeneeskunde afdeling paard als Intern. Hier heb ik op de verschillende afdelingen in de kliniek gewerkt en onderwijs gegeven aan studenten. Daarna heb ik als allround paardendierenarts gewerkt op de Veluwe. En nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging in Zuilichem! Als klein meisje ben ik via mijn familie besmet met het paardenvirus. Als kind heb ik veel pony gereden, zowel dressuur als springen. Sinds ik op paarden rijd heb ik duidelijke voorkeur voor de dressuur gekregen. Op dit moment rijd ik een paard op lichte tour niveau en hebben we nog een ouder paard die inmiddels met pensioen is. Ik heb veel zin om in deze praktijk aan de slag te gaan! Tot snel!

PHOTO-2022-10-06-12-22-41

Dierenarts J. Keus

Ik ben Jiska en ik ben in de zomer van 2022 afgestudeerd dierenarts in Utrecht. Direct na mijn studie ben ik gestart bij DAP Suylighem. Naast het werk rijd ik zelf ook graag paard. Mijn interesses binnen de diergeneeskunde zijn erg breed, maar vooral de voortplanting en interne geneeskunde vind ik erg leuk. Jullie zullen mij vinden bij zowel de paarden als de gezelschapsdieren. Ik hoop dat ik jullie en jullie dieren snel mag ontmoeten.

WhatsApp Image 2023-11-30 at 10.13.02

Dierenarts Q. van den Berg

Ik ben Quinty en ik ben in 2020 afgestudeerd als dierenarts paard aan de Universiteit van Gent. Ik ben daarna drie jaar actief geweest als gemengd dierenarts. Ik heb zelf een hondje, een kat en een konijn waar ik gek op ben. In de toekomst zou ik hier graag een paard aan toevoegen! Mijn interesses liggen voornamelijk bij de voortplanting van het paard, chirurgie van de gezelschapsdieren en ja; konijnen! Maar eigenlijk vind ik van alles een beetje doorheen de dag het allerleukste! Tijdens mijn werk vind ik de zorg voor dieren net zo belangrijk als de communicatie met de eigenaar. Tot ziens in de praktijk!

sandra

Dierenarts S. Cools

Ik ben Sandra Cools en sinds 2006 bij DAP Suylighem op regelmatige basis aan het werk als dierenarts. En dan vooral op de dinsdagen. Naast het feit dat ik erkend paardendierenarts ben,  heb ik ook een ruime ervaring met gezelschapsdieren opgebouwd.  Vaak ben ik dus te vinden tussen de gezelschapsdieren.

Anne

Dierenarts A. van der Jeucht

Ik heet Anne. Na mijn afstuderen aan de Gentse universiteit ben ik als dierenarts op avontuur gegaan in Frankrijk waar ik enkele jaren heb gewerkt. Ondertussen woon en werk ik al meer dan 20 jaar in Nederland en sinds september 2022 ook in deze drukke praktijk in Zuilichem. Mijn streven is om elke patiënt te behandelen zoals ik het voor mijn eigen huisdier zou willen. Naast mijn werk ben ik veel op pad met onze Belgisch

foto_naomi_website

Naomi Hendriks van Warbij (paraveterinair)

Hoi, mijn naam is Naomi Hendriks van Warbij. Sinds 2021 ben ik afgestudeerd als paraveterinair op het Wellant college te Houten en werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben van huis uit opgegroeid tussen allerlei dieren, maar vooral paarden zijn echt mijn passie! Als klein meisje was ik altijd al bezig met de dieren en wist ik dus al snel wat mijn droombaan zou zijn: paraveterinair. Mijn motto is het helpen van zieke dieren en de klanten met een glimlach naar huis zien gaan!

a3ea5b90-fb85-4546-98e2-9c415a7b1769

Rachel Dijkhof (paraveterinair)

Hallo! Mijn naam is Rachel en na een stage van 15 weken ben ik sinds augustus 2022 werkzaam bij DAP Suylighem. Binnen de praktijk houd ik me graag bezig met alle voorkomende werkzaamheden bij zowel de gezelschapsdieren als de paarden. Iedere dag is weer verschillend en dat maakt het extra leuk!
Graag tot ziens in de praktijk!

Karin_foto

Karin van Buul (paraveterinair)

Hallo ik ben Karin van Buul en sinds 1 januari 2023 werkzaam bij DAP Suylighem. Van jongs af aan heb ik mij altijd omringd met gezelschapsdieren en de paarden. Het is voor mij dan ook geweldig om hier nu werkzaam te mogen zijn. Elke dag is weer anders en dat maakt het werk juist zo leuk.

Mogelijk tot ziens in de praktijk.

Foto sanne

Sanne van der Wiel (paraveterinair)

Hoi, ik ben Sanne. Sinds 1 juli 2023 ben ik werkzaam bij DAP Suylighem. Vanaf kleins af aan ben ik al met dieren in de weer, zowel kleine huisdieren als paarden. In de praktijk zul je me daarom ook overal tegenkomen. Hierdoor is iedere dag anders en dat maakt het werk extra leuk!

Tot ziens in de praktijk!