logo
    Spoed?
    0418-671802

    Maak een afspraak!
    0418-671802

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Suylighem

Aan de rand van het dorpje Zuilichem ligt Dierenartsenpraktijk Suylighem. In onze kliniek kunt u voor zowel eerste als tweedelijns diergeneeskunde bij ons terecht. Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

010 Foto Jurgen

Drs. J.G.M. van der Meijden            (dierenarts)

Mijn naam is Jurgen. In 2003 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdieren en paardenarts. Mijn interesses liggen bij de voortplanting, kreupelheden en bij het keuren van paarden (aan-en verkoop keuringen) voor binnen-en buitenland. In 2006 ben ik mijn eigen praktijk opgestart. Elke dag staat ons jonge, dynamische team weer voor u klaar!

Tot ziens in de praktijk!

benthe

Drs. B.P.  Dieperink                           (dierenarts)

Mijn naam is Benthe. Ik ben sinds augustus 2017 werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben afgestudeerd aan de universiteit van Gent en hierna direct aan de slag gegaan met een internship bij paardenkliniek Equitom in België. Mijn interesses binnen de paardengeneeskunde zijn onder andere interne geneeskunde en verloskunde, maar elke patïent is meer als welkom!

nikki 3

Drs. N.M.C Pijnenburg                            (dierenarts)

Ik ben Nikki en sinds december 2017 werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben in 2013 afgestudeerd als paardenarts aan de Universiteit Gent en mijn interesse ligt voornamelijk in de tandheelkunde en gebitsverzorging bij paarden. De afwisseling met interne geneeskunde en voortplanting maakt dat geen enkele dag hetzelfde is en ik doe mijn werk dan ook met veel plezier.

afbeelding manouk

Drs. M.H.C.  Nijst            (dierenarts)

Mijn naam is Manouk, sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Suylighem. Ik ben begin 2018 afgestudeerd in de richting paard op de universiteit Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik 7 maanden gewerkt op een gemengde praktijk waar ik naast paarden ook ervaring heb opgedaan met (kleine) herkauwers. Binnen de geneeskunde haal ik plezier uit alle werkzaamheden, maar met name de voortplanting en orthopedie vind ik erg leuk!

fotos-jo-1

Drs. D.J.J. van den Broek            (dierenarts)

Mijn naam is Jolande. Sinds september 2013 werk ik met veel plezier bij DAP Suylighem. Mijn interesse binnen de diergeneeskunde ligt voornamelijk bij de chirurgie. Ik ben daarom vooral in de operatie kamer te vinden! Tevens kunt u bij mij terecht voor het maken van officiële HD en ED röntgenfoto’s voor de Raad van Beheer.

024 Manon

Drs. M. Buijl – Noordhof                     (dierenarts)

Mijn naam is Manon Buijl-Noordhof en ik ben in maart 2011 afgestudeerd in Utrecht, met als studierichting gezelschapsdieren. Naast de gezelschapsdieren hebben de paarden ook altijd mijn interesse gehad.  Direct na mijn afstuderen kon ik beginnen in deze jonge, groeiende praktijk. Nu 6 jaar later en een dochter rijker,  vandaar dat ik sinds februari 2017 vooral als parttimer/oproepkracht werk in de praktijk.

sandra

Drs. S. Cools  (dierenarts)

Ik ben Sandra Cools en sinds 2006 bij DAP Suylighem op regelmatige basis aan het werk als dierenarts. En dan vooral op de dinsdagen. Naast het feit dat ik erkend paardendierenarts ben,  heb ik ook een ruime ervaring met gezelschapsdieren opgebouwd.  Vaak ben ik dus te vinden tussen de gezelschapsdieren.

carmen

Drs. C. Scheffer                             (chirurg)

Mijn naam is Carmen. Ik ben afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht in 1996. Hierna heb ik mijn studie vervolgd als specialist in opleiding op de afdeling Heelkunde van de Faculteit Utrecht van 1996-1999. Sinds 2001 ben ik Europees Specialist Chirurgie Paard (DipECVS). Vanaf mei 2011 doe ik ook operaties bij DAP Suylighem.

foto-website

Eveline van Zandwijk (paraveterinair)

Mijn naam is Eveline, sinds april 2015 ben ik als paraveterinair werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben zowel achter de balie, in de operatiekamer als tussen de paarden te vinden. Zo help ik vaak mee met röntgenologische onderzoeken bij de paarden. Deze afwisseling in de werkzaamheden maakt mijn werk erg leuk !

DSC_0582

Julia Speksnijder                      (paraveterinair)

Mijn naam is Julia. Vanaf juli 2018 zien jullie mij als nieuw gezicht op de praktijk als paraveterinair. In mei 2018 ben ik afgestudeerd in Houten op het Wellant College. Paarden zijn echt mijn passie. Maar je zal me ook zien achter de balie en tussen de gezelschapsdieren. Naast mijn werk bij Dierenartspraktijk Suylighem volg ik nog een cursus voor paardensportmasseur en werk ik op een boerencamping. Ik vind het erg leuk om dieren maar ook de mensen aan de balie te helpen!

afbeelding mirjam

Mirjam Schoenmakers                      (paraveterinair)

Ik ben Mirjam. Na 13 jaar op een gemengde praktijk ( landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren) gewerkt te hebben ben ik sinds oktober 2018 werkzaam bij DAP Suylighem. Op de praktijk ben ik zowel bij de gezelschapsdieren als tussen de paarden werkzaam.Het leukste van mijn werk is dat geen dag hetzelfde is wat het werk erg afwisselend maakt. Naast mijn gezin hou ik mij in mijn vrije tijd graag bezig met onze Shetlandpony’s.

afbeelding jennifer

Jennifer van Dalen                      (paraveterinair)

Ik ben Jennifer van Dalen. In juni 2014 ben ik afgestudeerd als paraveterinair op het Prinsentuincollege in Breda. Naar 4 jaar in een andere kliniek te hebben gewerkt ben ik sinds oktober 2018 werkzaam bij dierenkliniek Suylichem. Het leukste aan mijn werk vind ik de variatie, elke dag weer een andere dag en er gebeuren weer nieuwe dingen. Samen met mijn man, dochter en trouwe Cane corso Proudly wonen wij in Sleeuwijk. Ik vind het heerlijk om met mijn hond te gaan wandelen. Naast dieren is mijn andere hobby voetballen.

foto laura 2 400 x512 (002)

Laura van Mourik           (paraveterinair)

Mijn naam is Laura, sinds 2012 ben ik werkzaam bij DAP Suylighem als paraveterinair. Op de praktijk vindt u mij zowel bij de paarden als bij de gezelschapsdieren. Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling en de omgang met de patiënten en eigenaren.