logo
    Spoed?
    0418-671802

    Maak een afspraak!
    0418-671802

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Suylighem

Aan de rand van het dorpje Zuilichem ligt Dierenartsenpraktijk Suylighem. In onze kliniek kunt u voor zowel eerste als tweedelijns diergeneeskunde bij ons terecht. Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

Jurgen

Dierenarts J.G.M. van der Meijden         

Mijn naam is Jurgen. In 2003 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdieren en paardenarts. Mijn interesses liggen bij de voortplanting, kreupelheden en bij het keuren van paarden (aan- en verkoopkeuringen) voor binnen- en buitenland. In 2006 ben ik mijn eigen praktijk opgestart. Elke dag staat ons jonge, dynamische team weer voor u klaar!

Tot ziens in de praktijk!

carmen

Europees Specialist Chirurgie Paard C. Scheffer (Diplomate ECVS)

Mijn naam is Carmen. Ik ben afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht in 1996. Hierna heb ik mijn studie vervolgd als specialist in opleiding op de afdeling Heelkunde van de Faculteit Utrecht van 1996-1999. Sinds 2001 ben ik Europees Specialist Chirurgie Paard (DipECVS). Vanaf mei 2011 doe ik ook operaties bij DAP Suylighem.

Foto_Rosalie

Dierenarts R.P.M. Bos  

Mijn naam is Rosalie. Ik ben eind 2020 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht en sinds februari 2021 ben ik werkzaam bij DAP Suylighem. Zelf ben ik jarenlang actief geweest in de dressuursport. Mijn veterinaire interessegebieden liggen dan ook bij de orthopedie, diagnostische beeldvorming en sportpaardenbegeleiding. Natuurlijk sta ik voor alle andere werkzaamheden ook voor u klaar. De afwisseling binnen de diergeneeskunde en de omgang met eigenaren maakt dat ik mijn werk met passie doe. Ik kijk er naar uit om u en uw dier van de beste zorg te voorzien!

d9e200b0-83bc-4e9c-bb8e-ace93a24fed9

Dierenarts I. Giart  

Mijn naam is Isabel. Ik ben eind juni 2021 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Gent optie paard. Sinds oktober 2021 werk ik bij dierenartspraktijk Suylighem. In mijn vrije tijd ben ik vrijwel altijd bezig met paarden. Ik ben fervent dressuurruiter en thuis fokken we jaarlijks enkele veulens. Mijn interesses liggen bij voortplanting, orthopedie en medische beeldvorming. Het werk in de praktijk bevalt mij enorm en ik sta met veel plezier klaar om uw dier te helpen.

Foto_Syen

Dierenarts S. Entjes  

Ik ben Syèn. Ik ben geboren in Nederland, opgegroeid in Zambia en als dierenarts afgestudeerd in België, hierdoor ben ik cultuurrijk opgegroeid. Na mijn afstuderen in 2020 heb ik een jaar internship gedaan gericht op de paardensportbegeleiding. Zelf vind ik variatie binnen de diergeneeskundig alleen maar leerrijk. Daarom vind ik het ideaal om sinds maart 2022 te werken bij DAP Suylighem. Zelf ben ik jarenlang actief in mijn andere passie: de paardensport polocrosse.

26dc501e-afee-4db3-ab69-c4f0805d1297

Dierenarts C. Schuurmans  

Ik ben Ciska. Ik ben dit jaar afgestudeerd in de richting Paard, en sinds mei 2022 werkzaam bij DAP Suylighem. Naast mijn interesse in de paarden, zal ik mij ook richten op de gezelschapsdieren. Mijn veterinaire interessegebied is heel breed, van eerste lijn, tot spoed tot aan gebitten. Ik kijk er naar uit jullie en jullie huisdieren te ontmoeten!

PHOTO-2022-10-06-12-22-41

Dierenarts J. Keus

Ik ben Jiska en ik ben in de zomer van 2022 afgestudeerd dierenarts in Utrecht. Direct na mijn studie ben ik gestart bij DAP Suylighem. Naast het werk rijd ik zelf ook graaf paard. Mijn interesses binnen de diergeneeskunde zijn erg breed, maar vooral de voortplanting en interne geneeskunde vind ik erg leuk. Ik hoop dat ik jullie en jullie dieren snel mag ontmoeten.

sandra

Dierenarts S. Cools

Ik ben Sandra Cools en sinds 2006 bij DAP Suylighem op regelmatige basis aan het werk als dierenarts. En dan vooral op de dinsdagen. Naast het feit dat ik erkend paardendierenarts ben,  heb ik ook een ruime ervaring met gezelschapsdieren opgebouwd.  Vaak ben ik dus te vinden tussen de gezelschapsdieren.

024 Manon

Dierenarts M. Buijl 

Mijn naam is Manon Buijl-Noordhof en ik ben in maart 2011 afgestudeerd in Utrecht, met als studierichting gezelschapsdieren. Naast de gezelschapsdieren hebben de paarden ook altijd mijn interesse gehad.  Direct na mijn afstuderen kon ik beginnen in deze jonge, groeiende praktijk. Nu 6 jaar later en 2 dochters rijker,  vandaar dat ik sinds februari 2017 vooral als parttimer/oproepkracht werk in de praktijk.

PHOTO-2022-07-08-20-32-26

Dierenarts S. Oomen

Mijn naam is Samantha en ik ben sinds november 2021 werkzaam bij DAP Suylighem als gezelschapsdierenarts. Begin 2018 ben ik afgestudeerd waarna ik 3 jaar lang in een gemengde praktijk heb gewerkt. U komt mij voornamelijk op de donderdag tegen. Hopelijk tot ziens!

afbeelding mirjam

Mirjam Schoenmakers (paraveterinair)

Ik ben Mirjam. Na 13 jaar op een gemengde praktijk ( landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren) gewerkt te hebben ben ik sinds oktober 2018 werkzaam bij DAP Suylighem. Op de praktijk ben ik zowel bij de gezelschapsdieren als tussen de paarden werkzaam.Het leukste van mijn werk is dat geen dag hetzelfde is wat het werk erg afwisselend maakt. Naast mijn gezin hou ik mij in mijn vrije tijd graag bezig met onze Shetlandpony’s.

foto_naomi_website

Naomi Hendriks van Warbij (paraveterinair)

Hoi, mijn naam is Naomi Hendriks van Warbij. Sinds 2021 ben ik afgestudeerd als paraveterinair op het Wellant college te Houten en werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben van huis uit opgegroeid tussen allerlei dieren, maar vooral paarden zijn echt mijn passie! Als klein meisje was ik altijd al bezig met de dieren en wist ik dus al snel wat mijn droombaan zou zijn: paraveterinair. Mijn motto is het helpen van zieke dieren en de klanten met een glimlach naar huis zien gaan!

a3ea5b90-fb85-4546-98e2-9c415a7b1769

Rachel Dijkhof (paraveterinair)

Hallo! Mijn naam is Rachel en na een stage van 15 weken ben ik sinds augustus 2022 werkzaam bij DAP Suylighem. Binnen de praktijk houd ik me graag bezig met alle voorkomende werkzaamheden bij zowel de gezelschapsdieren als de paarden. Iedere dag is weer verschillend en dat maakt het extra leuk!
Graag tot ziens in de praktijk!

Karin_foto

Karin van Buul (paraveterinair)

Hallo ik ben Karin van Buul en sinds 1 januari 2023 werkzaam bij DAP Suylighem. Van jongs af aan heb ik mij altijd omringd met gezelschapsdieren en de paarden. Het is voor mij dan ook geweldig om hier nu werkzaam te mogen zijn. Elke dag is weer anders en dat maakt het werk juist zo leuk.

Mogelijk tot ziens in de praktijk.