logo
    Spoed?
    0418-671802

    Maak een afspraak!
    0418-671802

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Suylighem

Aan de rand van het dorpje Zuilichem ligt Dierenartsenpraktijk Suylighem. In onze kliniek kunt u voor zowel eerste als tweedelijns diergeneeskunde bij ons terecht. Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

010 Foto Jurgen

Dierenarts J.G.M. van der Meijden         

Mijn naam is Jurgen. In 2003 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdieren en paardenarts. Mijn interesses liggen bij de voortplanting, kreupelheden en bij het keuren van paarden (aan- en verkoopkeuringen) voor binnen- en buitenland. In 2006 ben ik mijn eigen praktijk opgestart. Elke dag staat ons jonge, dynamische team weer voor u klaar!

Tot ziens in de praktijk!

carmen

Europees Specialist Chirurgie Paard C. Scheffer (Diplomate ECVS)

Mijn naam is Carmen. Ik ben afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht in 1996. Hierna heb ik mijn studie vervolgd als specialist in opleiding op de afdeling Heelkunde van de Faculteit Utrecht van 1996-1999. Sinds 2001 ben ik Europees Specialist Chirurgie Paard (DipECVS). Vanaf mei 2011 doe ik ook operaties bij DAP Suylighem.

nikki 3

Dierenarts N.M.C Pijnenburg                           

Ik ben Nikki en sinds december 2017 werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben in 2013 afgestudeerd als paardenarts aan de Universiteit Gent en mijn interesse ligt voornamelijk in de tandheelkunde en gebitsverzorging bij paarden. De afwisseling met interne geneeskunde en voortplanting maakt dat geen enkele dag hetzelfde is en ik doe mijn werk dan ook met veel plezier.

afbeelding manouk

Dierenarts M.H.C. Nijst

Mijn naam is Manouk, sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Suylighem. Ik ben begin 2018 afgestudeerd in de richting paard op de Universiteit Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik 7 maanden gewerkt op een gemengde praktijk waar ik naast paarden ook ervaring heb opgedaan met (kleine) herkauwers. Binnen de geneeskunde haal ik plezier uit alle werkzaamheden, maar met name de voortplanting, chirurgie en orthopedie vind ik erg leuk!

 

IMG_2730 (3)[3209]

Dierenarts K.E. Goudswaard

Ik ben Esmée en ben sinds maart 2020 werkzaam als dierenarts bij Dierenartsenpraktijk Suylighem. Na mijn afstuderen in 2019 heb ik bij een andere dierenartsenpraktijk gewerkt waar ik ervaring heb opgedaan in zowel de eerste- als tweedelijns geneeskunde bij het paard. Mijn interesses liggen vooral bij de voortplanting en spoedeisende zorg maar ook voor andere problemen sta ik voor uw huisdier klaar!

Foto_Rosalie

Dierenarts R.P.M. Bos  

Mijn naam is Rosalie. Ik ben eind 2020 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht en sinds februari 2021 ben ik werkzaam bij DAP Suylighem. Zelf ben ik jarenlang actief geweest in de dressuursport. Mijn veterinaire interessegebieden liggen dan ook bij de orthopedie, diagnostische beeldvorming en sportpaardenbegeleiding. Natuurlijk sta ik voor alle andere werkzaamheden ook voor u klaar. De afwisseling binnen de diergeneeskunde en de omgang met eigenaren maakt dat ik mijn werk met passie doe. Ik kijk er naar uit om u en uw dier van de beste zorg te voorzien!

sandra

Dierenarts S. Cools

Ik ben Sandra Cools en sinds 2006 bij DAP Suylighem op regelmatige basis aan het werk als dierenarts. En dan vooral op de dinsdagen. Naast het feit dat ik erkend paardendierenarts ben,  heb ik ook een ruime ervaring met gezelschapsdieren opgebouwd.  Vaak ben ik dus te vinden tussen de gezelschapsdieren.

024 Manon

Dierenarts M. Buijl 

Mijn naam is Manon Buijl-Noordhof en ik ben in maart 2011 afgestudeerd in Utrecht, met als studierichting gezelschapsdieren. Naast de gezelschapsdieren hebben de paarden ook altijd mijn interesse gehad.  Direct na mijn afstuderen kon ik beginnen in deze jonge, groeiende praktijk. Nu 6 jaar later en 2 dochters rijker,  vandaar dat ik sinds februari 2017 vooral als parttimer/oproepkracht werk in de praktijk.

IMG_6281[2492]

Laura van Mourik           (paraveterinair)

Mijn naam is Laura, sinds 2012 ben ik werkzaam bij DAP Suylighem als paraveterinair. U kunt mij met name achter de balie vinden,maar ook tussen de paarden vermaak ik mij prima.  De afwisseling en omgang met klant en dier maakt mijn werk zo leuk! Na het krijgen van 2 kinderen en het opstarten van een eigen bedrijf ben ik het wat rustiger aan gaan doen. U ziet met met name dan ook op de dinsdag.

.

afbeelding mirjam

Mirjam Schoenmakers (paraveterinair)

Ik ben Mirjam. Na 13 jaar op een gemengde praktijk ( landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren) gewerkt te hebben ben ik sinds oktober 2018 werkzaam bij DAP Suylighem. Op de praktijk ben ik zowel bij de gezelschapsdieren als tussen de paarden werkzaam.Het leukste van mijn werk is dat geen dag hetzelfde is wat het werk erg afwisselend maakt. Naast mijn gezin hou ik mij in mijn vrije tijd graag bezig met onze Shetlandpony’s.

Foto Jessy website

Jessy Smulders               (paraveterinair)

Mijn naam is Jessy. In november 2018 ben ik begonnen als stagiaire bij DAP Suylighem. Inmiddels ben ik afgestudeerd en werkzaam bij zowel paarden als de gezelschapsdieren. Deze afwisseling maakt het werk elke dag weer anders en extra leuk.

foto website_frédérique

Frédérique Schless          (dierenartsassistente)

Mijn naam is Frédérique Schless en ik ben student Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Op het moment zit ik in mijn wachttijd voor de coschappen voor mijn master Paard en werk ik ondertussen als assistente bij DAP Suylighem. Op deze manier kan ik allerlei verschillende facetten van de diergeneeskunde van dichtbij meemaken en alvast kennismaken met het vakgebied.

Foto_minouk website

Minouk van Bezooyen (paraveterinair)

Ik ben Minouk en na een stage van 10 weken en het behalen van mijn diploma paraveterinair, ben ik sinds mei 2021 werkzaam bij DAP Suylighem. Op de praktijk ben ik zowel tussen de gezelschapsdieren binnen in de praktijk als buiten bij de paarden te vinden. Deze afwisseling vind ik zelf erg leuk, zo blijf je bijleren en is er nooit een dag hetzelfde. Naast werk ben ik thuis bezig op de boerderij, met vooral mijn eigen shetlanders en loop ik graag tussen onze melkkoeien. Ook help ik met het andere vee wat we hebben lopen en de klusjes die gedaan moeten worden. Het afwisselende werk van zowel de praktijk als thuis vind ik fantastisch. Zo is iedere dag een uitdaging, omdat je nooit weet wat er die dag zal komen en is er geen dag hetzelfde.

foto_naomi_website

Naomi Hendriks van Warbij (paraveterinair)

Hoi, mijn naam is Naomi Hendriks van Warbij. Sinds 2021 ben ik afgestudeerd als paraveterinair op het Wellant college te Houten en werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben van huis uit opgegroeid tussen allerlei dieren, maar vooral paarden zijn echt mijn passie! Als klein meisje was ik altijd al bezig met de dieren en wist ik dus al snel wat mijn droombaan zou zijn: paraveterinair. Mijn motto is het helpen van zieke dieren en de klanten met een glimlach naar huis zien gaan!

foto karlijn

Karlijn van Bergeijk (stalmedewerker)

Mijn naam is Karlijn en ik ben sinds april 2020 werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben afgestudeerd van de opleiding paardensport- en houderij en ben ook in het bezit van het Orun Basissport instructiediploma. Op de praktijk werk ik tussen de paarden, zowel het trainen, zadelmak maken en het assisteren van de dierenartsen. Het afwisselende werk maakt het werken op de praktijk extra leuk!