logo
    Spoed?
    0418-671802

    Maak een afspraak!
    0418-671802

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Suylighem

Aan de rand van het dorpje Zuilichem ligt Dierenartsenpraktijk Suylighem. In onze kliniek kunt u voor zowel eerste als tweedelijns diergeneeskunde bij ons terecht. Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

010 Foto Jurgen

Drs. J.G.M. van der Meijden            (dierenarts)

Mijn naam is Jurgen. In 2003 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdieren en paardenarts. Mijn interesses liggen bij de voortplanting, kreupelheden en bij het keuren van paarden (aan-en verkoop keuringen) voor binnen-en buitenland. In 2006 ben ik mijn eigen praktijk opgestart. Elke dag staat ons jonge, dynamische team weer voor u klaar!

Tot ziens in de praktijk!

benthe

Drs. B.P.  Dieperink                           (dierenarts)

Mijn naam is Benthe. Ik ben sinds augustus 2017 werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben afgestudeerd aan de universiteit van Gent en hierna direct aan de slag gegaan met een internship bij paardenkliniek Equitom in België. Mijn interesses binnen de paardengeneeskunde zijn onder andere interne geneeskunde en verloskunde, maar elke patïent is meer als welkom!

fotos-jo-1

Drs. D.J.J. van den Broek            (dierenarts)

Mijn naam is Jolande. Sinds september 2013 werk ik met veel plezier bij DAP Suylighem. Mijn interesse binnen de diergeneeskunde ligt voornamelijk bij de chirurgie. Ik ben daarom vooral in de operatie kamer te vinden! Tevens kunt u bij mij terecht voor het maken van officiële HD en ED röntgenfoto’s voor de Raad van Beheer.

021 Viktorien

Drs. V.B.M. Gouverneur                          (dierenarts)

Ik ben Viktorien Gouverneur en sinds April 2017 werkzaam bij DAP Suylighem. Hiervoor heb ik op verschillende locaties door Nederland en in Duitsland gewerkt als Paardenarts en Gezelschapsdierenarts. Toch ligt mijn hart bij de paardengeneeskunde en paardensport. Met mijn paard rijd ik eventing en zijn we dus vaak op pad. Komende tijd zal ik me binnen dit team verder ontwikkelen en verdiepen in de orthopedie en chirurgie bij paarden.

024 Manon

Drs. M. Buijl – Noordhof                     (dierenarts)

Mijn naam is Manon Buijl-Noordhof en ik ben in maart 2011 afgestudeerd in Utrecht, met als studierichting gezelschapsdieren. Naast de gezelschapsdieren hebben de paarden ook altijd mijn interesse gehad.  Direct na mijn afstuderen kon ik beginnen in deze jonge, groeiende praktijk. Nu 6 jaar later en een dochter rijker,  vandaar dat ik sinds februari 2017 vooral als parttimer/oproepkracht werk in de praktijk.

Drs. S. Cools  (dierenarts)

Ik ben Sandra Cools en sinds 2006 bij DAP Suylighem op regelmatige basis aan het werk als dierenarts. En dan vooral op de dinsdagen. Naast het feit dat ik erkend paardendierenarts ben,  heb ik ook een ruime ervaring met gezelschapsdieren opgebouwd.  Vaak ben ik dus te vinden tussen de gezelschapsdieren.

carmen

Drs. C. Scheffer                             (chirurg)

Mijn naam is Carmen. Ik ben afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht in 1996. Hierna heb ik mijn studie vervolgd als specialist in opleiding op de afdeling Heelkunde van de Faculteit Utrecht van 1996-1999. Sinds 2001 ben ik Europees Specialist Chirurgie Paard (DipECVS). Vanaf mei 2011 doe ik ook operaties bij DAP Suylighem.

nicole

Drs. N. van de Graaf  (dierenarts)

Mijn naam is Nicole, en sinds oktober een nieuw gezicht bij DAP Suylighem. Ik ben dierenarts voor de gezelschapsdieren, dus als u met uw huisdier bij ons langs komt kunt u mij tegen komen. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Naast de algemene geneeskunde van gezelschapsdieren heeft ook weke delen chirurgie mijn belangstelling.

nikki 3

Drs. N.M.C Pijnenburg                            (dierenarts)

Ik ben Nikki en sinds december 2017 werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben in 2013 afgestudeerd als paardenarts aan de Universiteit Gent en mijn interesse ligt voornamelijk in de tandheelkunde en gebitsverzorging bij paarden. De afwisseling met interne geneeskunde en voortplanting maakt dat geen enkele dag hetzelfde is en ik doe mijn werk dan ook met veel plezier.

022 Veerle

Veerle Vos                             (paraveterinair)

Mijn naam is Veerle Vos en ik ben sinds 1 juni werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Suylighem. Van jongs af aan ben ik al bezig met dieren, voornamelijk paarden. Je zult me dan op de praktijk ook veel tussen de paarden vinden. Maar ook het werken met de kleine huisdieren en het contact met eigenaren maken het leuk. Wat het werk zo bijzonder maakt is dat er geen dag het zelfde is, je elke dag nieuwe dingen leert en we als team er voor zorgen dat de dieren de beste zorg krijgen.

foto-website

Eveline van Zandwijk (paraveterinair)

Mijn naam is Eveline, sinds april 2015 ben ik als paraveterinair werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben zowel achter de balie, in de operatiekamer als tussen de paarden te vinden. Zo help ik vaak mee met röntgenologische onderzoeken bij de paarden. Deze afwisseling in de werkzaamheden maakt mijn werk erg leuk !

foto laura 2 400 x512 (002)

Laura van Mourik           (paraveterinair)

Mijn naam is Laura, sinds 2012 ben ik werkzaam bij DAP Suylighem als paraveterinair. Op de praktijk vindt u mij zowel bij de paarden als bij de gezelschapsdieren. Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling en de omgang met de patiënten en eigenaren.