logo
    Spoed?
    0418-671802

    Maak een afspraak!
    0418-671802

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Suylighem

Aan de rand van het dorpje Zuilichem ligt Dierenartsenpraktijk Suylighem. In onze kliniek kunt u voor zowel eerste als tweedelijns diergeneeskunde bij ons terecht. Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

010 Foto Jurgen

Dierenarts J.G.M. van der Meijden         

Mijn naam is Jurgen. In 2003 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdieren en paardenarts. Mijn interesses liggen bij de voortplanting, kreupelheden en bij het keuren van paarden (aan- en verkoopkeuringen) voor binnen- en buitenland. In 2006 ben ik mijn eigen praktijk opgestart. Elke dag staat ons jonge, dynamische team weer voor u klaar!

Tot ziens in de praktijk!

carmen

Europees Specialist Chirurgie Paard C. Scheffer (Diplomate ECVS)

Mijn naam is Carmen. Ik ben afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht in 1996. Hierna heb ik mijn studie vervolgd als specialist in opleiding op de afdeling Heelkunde van de Faculteit Utrecht van 1996-1999. Sinds 2001 ben ik Europees Specialist Chirurgie Paard (DipECVS). Vanaf mei 2011 doe ik ook operaties bij DAP Suylighem.

nikki 3

Dierenarts N.M.C Pijnenburg                           

Ik ben Nikki en sinds december 2017 werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben in 2013 afgestudeerd als paardenarts aan de Universiteit Gent en mijn interesse ligt voornamelijk in de tandheelkunde en gebitsverzorging bij paarden. De afwisseling met interne geneeskunde en voortplanting maakt dat geen enkele dag hetzelfde is en ik doe mijn werk dan ook met veel plezier.

afbeelding manouk

Dierenarts M.H.C. Nijst

Mijn naam is Manouk, sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Suylighem. Ik ben begin 2018 afgestudeerd in de richting paard op de Universiteit Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik 7 maanden gewerkt op een gemengde praktijk waar ik naast paarden ook ervaring heb opgedaan met (kleine) herkauwers. Binnen de geneeskunde haal ik plezier uit alle werkzaamheden, maar met name de voortplanting, chirurgie en orthopedie vind ik erg leuk!

 

IMG_2730 (3)[3209]

Dierenarts K.E. Goudswaard

Ik ben Esmée en ben sinds maart 2020 werkzaam als dierenarts bij Dierenartsenpraktijk Suylighem. Na mijn afstuderen in 2019 heb ik bij een andere dierenartsenpraktijk gewerkt waar ik ervaring heb opgedaan in zowel de eerste- als tweedelijns geneeskunde bij het paard. Mijn interesses liggen vooral bij de voortplanting en spoedeisende zorg maar ook voor andere problemen sta ik voor uw huisdier klaar!

Marit

Dierenarts A.M. Kemper

Mijn naam is Marit en ik werk sinds september 2020 als dierenarts bij Dierenartsenpraktijk Suylighem. Na mijn afstuderen als dierenarts paard in 2019 heb ik eerst op een andere praktijk gewerkt. Hier heb ik ervaring opgedaan in zowel de paarden als de gezelschapsdieren. Ik vind de afwisseling in de diergeneeskunde heel leuk. In de toekomst wil ik mij graag meer gaan toeleggen op de orthopedie en revalidatie.

Foto_Rosalie

Dierenarts R.P.M. Bos  

Mijn naam is Rosalie. Ik ben eind 2020 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht en sinds februari 2021 ben ik werkzaam bij DAP Suylighem. Zelf ben ik jarenlang actief geweest in de dressuursport. Mijn veterinaire interessegebieden liggen dan ook bij de orthopedie, diagnostische beeldvorming en sportpaardenbegeleiding. Natuurlijk sta ik voor alle andere werkzaamheden ook voor u klaar. De afwisseling binnen de diergeneeskunde en de omgang met eigenaren maakt dat ik mijn werk met passie doe. Ik kijk er naar uit om u en uw dier van de beste zorg te voorzien!

sandra

Dierenarts S. Cools

Ik ben Sandra Cools en sinds 2006 bij DAP Suylighem op regelmatige basis aan het werk als dierenarts. En dan vooral op de dinsdagen. Naast het feit dat ik erkend paardendierenarts ben,  heb ik ook een ruime ervaring met gezelschapsdieren opgebouwd.  Vaak ben ik dus te vinden tussen de gezelschapsdieren.

024 Manon

Dierenarts M. Buijl 

Mijn naam is Manon Buijl-Noordhof en ik ben in maart 2011 afgestudeerd in Utrecht, met als studierichting gezelschapsdieren. Naast de gezelschapsdieren hebben de paarden ook altijd mijn interesse gehad.  Direct na mijn afstuderen kon ik beginnen in deze jonge, groeiende praktijk. Nu 6 jaar later en 2 dochters rijker,  vandaar dat ik sinds februari 2017 vooral als parttimer/oproepkracht werk in de praktijk.

fotos-jo-1

Dierenarts D.J.J. van den Broek

Mijn naam is Jolande. Sinds september 2013 werk ik met veel plezier bij DAP Suylighem. Mijn interesse binnen de diergeneeskunde ligt voornamelijk bij de chirurgie. Ik ben daarom vooral in de operatie kamer te vinden! Tevens kunt u bij mij terecht voor het maken van officiële HD en ED röntgenfoto’s voor de Raad van Beheer.

IMG_6281[2492]

Laura van Mourik           (paraveterinair)

Mijn naam is Laura, sinds 2012 ben ik werkzaam bij DAP Suylighem als paraveterinair. U kunt mij met name achter de balie vinden,maar ook tussen de paarden vermaak ik mij prima.  De afwisseling en omgang met klant en dier maakt mijn werk zo leuk! Na het krijgen van 2 kinderen en het opstarten van een eigen bedrijf ben ik het wat rustiger aan gaan doen. U ziet met met name dan ook op de dinsdag.

.

afbeelding mirjam

Mirjam Schoenmakers (paraveterinair)

Ik ben Mirjam. Na 13 jaar op een gemengde praktijk ( landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren) gewerkt te hebben ben ik sinds oktober 2018 werkzaam bij DAP Suylighem. Op de praktijk ben ik zowel bij de gezelschapsdieren als tussen de paarden werkzaam.Het leukste van mijn werk is dat geen dag hetzelfde is wat het werk erg afwisselend maakt. Naast mijn gezin hou ik mij in mijn vrije tijd graag bezig met onze Shetlandpony’s.

Foto Jessy website

Jessy Smulders               (paraveterinair)

Mijn naam is Jessy. In november 2018 ben ik begonnen als stagiaire bij DAP Suylighem. Inmiddels ben ik afgestudeerd en werkzaam bij zowel paarden als de gezelschapsdieren. Deze afwisseling maakt het werk elke dag weer anders en extra leuk.

foto website_frédérique

Frédérique Schless          (dierenartsassistente)

Mijn naam is Frédérique Schless en ik ben student Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Op het moment zit ik in mijn wachttijd voor de coschappen voor mijn master Paard en werk ik ondertussen als assistente bij DAP Suylighem. Op deze manier kan ik allerlei verschillende facetten van de diergeneeskunde van dichtbij meemaken en alvast kennismaken met het vakgebied.

foto karlijn

Karlijn van Bergeijk (stalmedewerker)

Mijn naam is Karlijn en ik ben sinds april 2020 werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben afgestudeerd van de opleiding paardensport- en houderij en ben ook in het bezit van het Orun Basissport instructiediploma. Op de praktijk werk ik tussen de paarden, zowel het trainen, zadelmak maken en het assisteren van de dierenartsen. Het afwisselende werk maakt het werken op de praktijk extra leuk!