logo
    Spoed?
    0418-671802

    Maak een afspraak!
    0418-671802

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Suylighem

Aan de rand van het dorpje Zuilichem ligt Dierenartsenpraktijk Suylighem. In onze kliniek kunt u voor zowel eerste als tweedelijns diergeneeskunde bij ons terecht. Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

Jurgen

Dierenarts J.G.M. van der Meijden         

Mijn naam is Jurgen. In 2003 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdieren en paardenarts. Mijn interesses liggen bij de voortplanting, kreupelheden en bij het keuren van paarden (aan- en verkoopkeuringen) voor binnen- en buitenland. In 2006 ben ik mijn eigen praktijk opgestart. Elke dag staat ons jonge, dynamische team weer voor u klaar!

Tot ziens in de praktijk!

carmen

Europees Specialist Chirurgie Paard C. Scheffer (Diplomate ECVS)

Mijn naam is Carmen. Ik ben afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht in 1996. Hierna heb ik mijn studie vervolgd als specialist in opleiding op de afdeling Heelkunde van de Faculteit Utrecht van 1996-1999. Sinds 2001 ben ik Europees Specialist Chirurgie Paard (DipECVS). Vanaf mei 2011 doe ik ook operaties bij DAP Suylighem.

Foto_Rosalie

Dierenarts R.P.M. Bos  

Mijn naam is Rosalie. Ik ben eind 2020 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht en sinds februari 2021 ben ik werkzaam bij DAP Suylighem. Zelf ben ik jarenlang actief geweest in de dressuursport. Mijn veterinaire interessegebieden liggen dan ook bij de orthopedie, diagnostische beeldvorming en sportpaardenbegeleiding. Natuurlijk sta ik voor alle andere werkzaamheden ook voor u klaar. De afwisseling binnen de diergeneeskunde en de omgang met eigenaren maakt dat ik mijn werk met passie doe. Ik kijk er naar uit om u en uw dier van de beste zorg te voorzien!

d9e200b0-83bc-4e9c-bb8e-ace93a24fed9

Dierenarts I. Giart  

Mijn naam is Isabel. Ik ben eind juni 2021 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Gent optie paard. Sinds oktober 2021 werk ik bij dierenartspraktijk Suylighem. In mijn vrije tijd ben ik vrijwel altijd bezig met paarden. Ik ben fervent dressuurruiter en thuis fokken we jaarlijks enkele veulens. Mijn interesses liggen bij voortplanting, orthopedie en medische beeldvorming. Het werk in de praktijk bevalt mij enorm en ik sta met veel plezier klaar om uw dier te helpen.

Foto_Syen

Dierenarts S. Entjes  

Ik ben Syèn. Ik ben geboren in Nederland, opgegroeid in Zambia en als dierenarts afgestudeerd in België, hierdoor ben ik cultuurrijk opgegroeid. Na mijn afstuderen in 2020 heb ik een jaar internship gedaan gericht op de paardensportbegeleiding. Zelf vind ik variatie binnen de diergeneeskundig alleen maar leerrijk. Daarom vind ik het ideaal om sinds maart 2022 te werken bij DAP Suylighem. Zelf ben ik jarenlang actief in mijn andere passie: de paardensport polocrosse.

PHOTO-2022-06-28-10-36-58

Dierenarts C. Schuurmans  

Ik ben Ciska. Ik ben dit jaar afgestudeerd in de richting Paard, en sinds mei 2022 werkzaam bij DAP Suylighem. Naast mijn interesse in de paarden, zal ik mij ook richten op de gezelschapsdieren. Mijn veterinaire interessegebied is heel breed, van eerste lijn, tot spoed tot aan gebitten. Ik kijk er naar uit jullie en jullie huisdieren te ontmoeten!

sandra

Dierenarts S. Cools

Ik ben Sandra Cools en sinds 2006 bij DAP Suylighem op regelmatige basis aan het werk als dierenarts. En dan vooral op de dinsdagen. Naast het feit dat ik erkend paardendierenarts ben,  heb ik ook een ruime ervaring met gezelschapsdieren opgebouwd.  Vaak ben ik dus te vinden tussen de gezelschapsdieren.

024 Manon

Dierenarts M. Buijl 

Mijn naam is Manon Buijl-Noordhof en ik ben in maart 2011 afgestudeerd in Utrecht, met als studierichting gezelschapsdieren. Naast de gezelschapsdieren hebben de paarden ook altijd mijn interesse gehad.  Direct na mijn afstuderen kon ik beginnen in deze jonge, groeiende praktijk. Nu 6 jaar later en 2 dochters rijker,  vandaar dat ik sinds februari 2017 vooral als parttimer/oproepkracht werk in de praktijk.

Dierenarts S. Oomen

Mijn naam is Samantha en ik ben sinds november 2021 werkzaam bij DAP Suylighem als gezelschapsdierenarts. Begin 2018 ben ik afgestudeerd waarna ik 3 jaar lang in een gemengde praktijk heb gewerkt. U komt mij voornamelijk op de donderdag tegen. Hopelijk tot ziens!

afbeelding mirjam

Mirjam Schoenmakers (paraveterinair)

Ik ben Mirjam. Na 13 jaar op een gemengde praktijk ( landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren) gewerkt te hebben ben ik sinds oktober 2018 werkzaam bij DAP Suylighem. Op de praktijk ben ik zowel bij de gezelschapsdieren als tussen de paarden werkzaam.Het leukste van mijn werk is dat geen dag hetzelfde is wat het werk erg afwisselend maakt. Naast mijn gezin hou ik mij in mijn vrije tijd graag bezig met onze Shetlandpony’s.

Foto Jessy website

Jessy Smulders               (paraveterinair)

Mijn naam is Jessy. In november 2018 ben ik begonnen als stagiaire bij DAP Suylighem. Inmiddels ben ik afgestudeerd en werkzaam bij zowel paarden als de gezelschapsdieren. Deze afwisseling maakt het werk elke dag weer anders en extra leuk.

Foto_minouk website

Minouk van Bezooyen (paraveterinair)

Ik ben Minouk en na een stage van 10 weken en het behalen van mijn diploma paraveterinair, ben ik sinds mei 2021 werkzaam bij DAP Suylighem. Op de praktijk ben ik zowel tussen de gezelschapsdieren binnen in de praktijk als buiten bij de paarden te vinden. Deze afwisseling vind ik zelf erg leuk, zo blijf je bijleren en is er nooit een dag hetzelfde. Naast werk ben ik thuis bezig op de boerderij, met vooral mijn eigen shetlanders en loop ik graag tussen onze melkkoeien. Ook help ik met het andere vee wat we hebben lopen en de klusjes die gedaan moeten worden. Het afwisselende werk van zowel de praktijk als thuis vind ik fantastisch. Zo is iedere dag een uitdaging, omdat je nooit weet wat er die dag zal komen en is er geen dag hetzelfde.

foto_naomi_website

Naomi Hendriks van Warbij (paraveterinair)

Hoi, mijn naam is Naomi Hendriks van Warbij. Sinds 2021 ben ik afgestudeerd als paraveterinair op het Wellant college te Houten en werkzaam bij DAP Suylighem. Ik ben van huis uit opgegroeid tussen allerlei dieren, maar vooral paarden zijn echt mijn passie! Als klein meisje was ik altijd al bezig met de dieren en wist ik dus al snel wat mijn droombaan zou zijn: paraveterinair. Mijn motto is het helpen van zieke dieren en de klanten met een glimlach naar huis zien gaan!